Results 1 to 3 of 3

Thread: '82 Challenger- Running lights not illuminating

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    FL's east coast

    '82 Challenger- Running lights not illuminating

    I've had this problem ever since I bought the car, the brake lights work when I hit the brakes, but when I turn on the headlights (only 3 out of 4 work?) the tail-lights and markers don't light. I've checked all the bulbs and the stop light failure relay. I checked the inside of relay and visually it looks brand new.

    All my signals, hazards, brakes and back up lights work, just not the running lights.

    Got any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    FL's east coast
    Ok it keeps popping the #6 fuse, "Tail- Clearance meter illum".

    I put a new one in and flipped on the lights. The fuse started heating up and was too hot to touch by the time it blew. I think the power to the running lights must be grounding out somewhere along the way.

    Could this be a relay or should I mainly be looking at the wiring harness?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    I think you need to check out Kev's project Hako build

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-28-2015, 02:56 AM
  2. Wanted Sev Marchal Driving Lights/Spot Lights
    By OzLuvTrucker in forum Other Marques Swap Meet
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2012, 09:08 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-12-2011, 05:11 AM
  4. wtb!! x7 taillights (87-88 lights, or 86-87 lights/center)
    By shane_lxi in forum Toyota Swap Meet
    Replies: 9
    Last Post: 12-08-2010, 12:27 AM
  5. 83 Challenger starter
    By BryanZ in forum Mitsubishi Garage
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-2010, 02:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts